פיצה פפרוני הטובה ביותר אי פעם
פיצה פפרוני הטובה ביותר אי פעם עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 336 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו טימין, תיבול, מים חמים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עשויה עם קרום פיצה חום חשיש, פיצה פפרוני, ו פיצה פפרוני.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, מלח, 2 כפות שמן 2-1 / 2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לנוח במקום חמים למשך 10 דקות.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -15 אינץ'. מעגל.
מעבירים ל-14 אינץ ' משומן. פיצה פאן, ומאפשרות לעטוף בצק מעבר לקצה.
חותכים חתיכות גבינה מחרוזת לשניים לאורך; מניחים סביב קצה התבנית. מקפלים בצק מעל גבינת מחרוזת; קמצוץ לאטום.
דוקרים בצק ביסודיות בעזרת מזלג.
מברישים בשמן שנותר; מפזרים תיבול איטלקי.
אופים בחום של 425 במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
בסיר קטן שלבו את מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מורחים על קרום. מסדרים מעל פפרוני; מפזרים תערובת גבינה איטלקית.
אופים 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ואלה ריאל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ואלה ריאל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו
ואלה ריאל מציגה את חובבי היין לרמה חדשה של מונטפולצ ' יאנו. יין ארומטי עשיר להפליא, יציב אך גמיש, ניתן לצרוך אותו צעיר עם מנות פסטה דשנות, עופות קלויים או מתלה טלה.