פיצות טאקו
פיצות טאקו הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. גשו לסופר וקנו תערובת 0% פחות נתרן של טאקו, מים, תוספות: בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיצות פיתות טאקו, פיצות קסדייה טאקו, ו פיצות טאקו מוערמות.
הוראות
מבשלים חזיר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות, תוך ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב על מגבות נייר. לחסל מחבת עם מגבת נייר. להחזיר חזיר למחבת; מערבבים בתמהיל תיבול טאקו 2/3 כוס מים; לבשל על פי הוראות החבילה על תערובת תיבול.
הסר תערובת מחום, ומערבבים כוסברה קצוצה והבא 3 מרכיבים.
מניחים פירורי פיצה על סדינים אפייה.
מורחים חצי שעועית באופן שווה על כל קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות. שעועית העליון באופן שווה עם תערובת חזיר.
אופים, 1 פיצה בכל פעם, ב 400 במשך 8 עד 10 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות.
מגישים עם התוספות הרצויות.
* 1 lb. צ ' אק טחון עשוי להיות מוחלף חזיר טחון.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו באל פאסו הישנה בתיבול טאקו ב-40% פחות נתרן
מיקס וקרום פיצה גורמה של אמא מרי.