פירה חרדל
חרדל מחית תפוחי אדמה נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 255 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, חלב, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פירה חרדל, פירה חרדל, ו עוף לימון-חרדל עם פירה עירית.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים. מועכים תפוחי אדמה בקערה גדולה עם החמאה והחלב, ומתבלים במלח ופלפל.
מקציפים את תפוחי האדמה בעזרת מערבל חשמלי המונח על בינוני עד לקבלת תערובת חלקה, 3 עד 4 דקות, ומוסיפים עוד חלב אם תפוחי האדמה יבשים מדי. מקציפים פנימה את החרדל המלא, ומגישים מיד.