פירה עם כרישה מוקפצת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פירה עם כרישה מוקפצת יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מחית תפוחי האדמה בחמאה של ניף עם כרישה מוקפצת, פירה כרישה עם קורנית, ו פירה גבינה עם כרישה & תרד.
הוראות
חותכים כרישה קטעים לאורכו לחתיכות בגודל matchstick.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית; מוסיפים כרישה ומבשלים 5 דקות או עד שמתרככים. להגדיל את החום בינוני גבוה, ו סאוט 1 דקה או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תפוחי אדמה קצוצים בסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. כיסוי סיר, להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד מכרז.
מסננים, ומחזירים תפוחי אדמה לסיר.
מוסיפים חמאה, Neufchtel, חמאה, מלח ופלפל שחור טחון טרי; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
כדי לשרת, מניחים תערובת תפוחי אדמה בצלחת גדולה; העליון עם כרישה מרוסקת.