פלאן דה שוקולד
המתכון פלאן דה שוקולד יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. מנה אחת מכילה 1798 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 150 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, שעועית וניל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז).
הוראות
יוצקים 2 כוסות של הסוכר למרכז סיר עמוק בזהירות לשפוך את המים סביבו, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר פעמיים (ביצוע צלב) כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום. הגדר 8 (1-כוס) ramekins או כוסות קפה רדודות בקרבת מקום. כאשר הקרמל מבושל, לשפוך במהירות על 1/4 כוס קרמל לתוך כל ramekin ו מערבולת כדי מעיל הצדדים. להפריש להתקרר. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בסיר, להביא את החלב, שעועית וניל ומקלות קינמון לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 10 דקות.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקציפים להמיס ולשלב. בינתיים, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים נוספים ביצה, ואת הכוס הנותרת של סוכר.
לטאטא על 1/2 כוס חלב חם לתוך תערובת הביצה ולאחר מכן לטאטא את החלב החם הנותר. מסננים את התערובת לתוך קנקן כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל ומקלות הקינמון.
יוצקים את התערובת לתוך ramekins מצופה קרמל ולסדר באמבט מים חמים.
אופים במרכז התנור עד שנקבע במרכז, 30 עד 35 דקות.
הסר מהאמבט מים ולתת מגניב. בחוזקה לכסות כל ramekin עם לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות. (או לקרר עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.)
כדי לשרת, להפוך את flans על צלחות (ייתכן שיהיה עליך לטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים כדי לשחרר את הקרמל.) הקרמל יהיה לשפוך החוצה לשמש רוטב.