קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלחי תפוחי אדמה פריך עם קוויאר

פלחי תפוחי אדמה פריך עם קוויאר
פלחי תפוחי אדמה פריך עם קוויאר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוויאר סלמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר, בליני תפוחי אדמה עם קוויאר, ו ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים.

הוראות

1
לשטוף ולנקז קוויאר; מקום בקערה קטנה. מכסים בחוזקה, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקלף וגרוס תפוחי אדמה, עובד במהירות כדי למנוע בראונינג; מקום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מיץ לימון ומלח; לזרוק היטב. מכסים בניילון נצמד כבד, לוחצים ישירות על תערובת תפוחי אדמה. להמיס חמאה ב 10 " מחבת ovenproof nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
4
יוצקים תערובת תפוחי אדמה למחבת, מתפשטים באופן שווה לקצוות. מבשלים 4 עד 5 דקות או רק עד הקצוות מתחילים חום (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים מחבת על מדף אפייה העליון בתנור; אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא זהוב פריך בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הפוך תפוח אדמה על קרש חיתוך; לחתוך 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מניחים טריזים על צלחות הגשה; מנה עם שמנת חמוצה. למעלה עם קוויאר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קוויארקוויאר
8
מקשטים, אם תרצה.
9
איפור מראש: לגרוס תפוחי אדמה ביום קדימה; מקום במים קרים כדי לכסות. כיסוי וצינה. כאשר מוכן לבשל, לשטוף תפוחי אדמה; לחץ בין מגבות נייר כדי להסיר עודף מים. תוסיף מיץ לימון ומלח. מבשלים מעל חום בינוני 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
אופים ב 450 במשך 30 דקות. לשטוף, לנקז קוויאר צונן זמן קצר לפני ההגשה כדי לשמור על לחות.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור