פנקייק לימון-ריקוטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, פירות יער, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו מסננת בסדר רשת עם cheesecloth; להגדיר מעל קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
קערה
2
הוסף ריקוטה למסננת ולתת ניקוז במשך 15 דקות; להפריש.
בואו macerate, לזרוק מדי פעם, עד סוכר מתמוסס ומיצים משתחררים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
5
מקציפים את שני הקמחים, אבקת אפייה, ומרוממים בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית untilfrothy. בהדרגה להכות ב 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
6
לטאטא את eggyolks, הנותרים 2 כפות סוכר, ו zest inanother קערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
להקציף inmilk.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים את תערובת החלמון למרכיבים יבשים; מקציפים רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מוסיפים חצי מהתערובת הלבנה של theegg, מקפלים רק כדי להתמזג. מקפלים inricotta, ולאחר מכן נשאר תערובת ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
10
מחממים מחבת או כבד גדול nonstickskillet מעל חום בינוני נמוך; מברשת עםחמאה מחוממת. באמצעות scant 1/2 גביע הבלילה foreach פנקייק ולעבוד בקבוצות, ladlebatter על מחבת ומבשלים עד התחתון isgolden חום, הקצוות יבשים, ו bubblesform על גבי פנקייק, על 1 1/2 דקות.הפוך פנקייק ולבשל עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 1 דקה.