קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פסטה ג'מבליה

פסטה ג'מבליה
פסטה ג'מבליה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, תיבול, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו פסטה שרימפס ג'מבליה, מאכלי ים פסטה ג'מבליה, ו פסטה קייג'ון ג' מבלאיה: מנת נקניקיות טעימה ומהנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והשום על אש בינונית עד שהנקניקיה כבר לא ורודה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עוף; מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, הסלסה, הגזר, הדלעת והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים שרימפס; מחממים עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין קילוףסכין קילוף
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
מגישים מעל פסטה; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב עגבניות יכולרוטב עגבניות יכול397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול קייג'ון מבושל עגבניותיכול קייג'ון מבושל עגבניות1( חצילים)גזר, ג'וליאןגזר, ג'וליאן3רצועות בייקון, מבושל ומתפורררצועות בייקון, מבושל ומתפורר4ריבס, קצוץ טרי או קפואפסטה חמה ומבושלתפסטה חמה ומבושלת11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.טימין מיובשטימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2עד 3 שיני שום, טחוןעד 3 שיני שום, טחון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ג'ונסונוויל-נקניק טחון חםג'ונסונוויל-נקניק טחון חם11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תיבול איטלקיתיבול איטלקי1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס מבושל קפוא, מופשר, מקולף ומומצאשרימפס מבושל קפוא, מופשר, מקולף ומומצא1חזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביותחזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות1קטןדלעת קיץ צהובה, חתוכה ורבעיתדלעת קיץ צהובה, חתוכה ורבעית1קטןקישואים, פרוס וביתרקישואים, פרוס וביתר

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזויטי וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת דרך האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. משתלב בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.