לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פסטן פיצה פפרוני. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פסטה עם פפיון, מלח, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה פיצה פפרוני, פיצה פפרוני פסטה, ו פפרוני פיצה פנה פסטה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו את הבצל, הפלפלים והשום בשמן עד שהירקות רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עגבניות מבושלות ובזיליקום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
מערבבים פנימה את הפפרוני, קוביות העגבניות, המלח והפלפל; מבשלים במשך 2 דקות.