פסטה תרד שעועית שחורה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, תרד, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית שחורה וסלט תרד, שעועית שחורה וקוסקוס תרד, ו שעועית שחורה סלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים rotini, ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול מעל חום בינוני, להביא את מרק הירקות לרתיחה. להפחית את החום, ומערבבים תרד, בצל, שום, פלפל קאיין, מלח ופלפל. מערבבים את השעועית השחורה וברוקולי. המשך לבשל ומערבבים 5 עד 10 דקות.
מערבבים את העגבניות לסיר, וממשיכים לבשל 10 דקות, או עד שכל הירקות רכים.
מגישים מעל הפסטה המבושלת.