קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות36
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה תרד שעועית שחורה

פסטה תרד שעועית שחורה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, תרד, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית שחורה וסלט תרד, שעועית שחורה וקוסקוס תרד, ו שעועית שחורה סלט תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים rotini, ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
3
בסיר גדול מעל חום בינוני, להביא את מרק הירקות לרתיחה. להפחית את החום, ומערבבים תרד, בצל, שום, פלפל קאיין, מלח ופלפל. מערבבים את השעועית השחורה וברוקולי. המשך לבשל ומערבבים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
פלפל קאייןפלפל קאיין
שעועית שחורהשעועית שחורה
ברוקוליברוקולי
תרדתרד
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מערבבים את העגבניות לסיר, וממשיכים לבשל 10 דקות, או עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מגישים מעל הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
6
מקשטים עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן