קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה
קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, בצל פנינה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו קציצות חזיר עם בצל פנינה כבוש ופנצ'טה, בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף חצי חצי אופקית כדי ליצור 8 קציצות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מניחים קמח בצלחת רדודה; dredge עוף בקמח, רועד מעל עודף.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף 4 קציצות למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מהמחבת, ולשמור חם. חזור על ההליך עם 1 כף שמן זית הנותרים 4 קציצות.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל פנינה ופטריות; מטוגנים 6 דקות או עד השחמה.
הסר מחבת מהחום. בזהירות להוסיף ברנדי למחבת; לחזור מחבת לחום בינוני גבוה, ולהביא תערובת לרתיחה. לבשל עד נוזל כמעט מתאדה (כ 2 דקות).
שלב מלאי קורנפלור, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת מניות למחבת, ערבוב עם מקצף; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף למחבת; לבשל 1 דקה.
הסר מן החום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, חמאה, טימין.