לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטאן פירות הים החריף של באבא. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 785 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם צדפות מפרץ, עגבניות משומרות, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת פירות הים של הדוד באבא, פסטה פירות ים שמנת, ו פסטה פירות ים שמנת פומודורו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הוודקה והופכים את האש לבינונית-גבוהה; מבשלים עד שהנוזל הצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
4
מוסיפים את העגבניות, השמנת, פתיתי הפלפל והמלח והפלפל, לפי הטעם. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להסמכה, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מוסיפים את פירות הים ומבשלים עד שהם אטומים בלבד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
6
בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים ורותחים על אש בינונית, לפי הוראות החבילה.