תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם אספרגוס וסלמון. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך אפונה, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס, ו פטריות שמנת ואספרגוס פפרדלה.
הוראות
1
עונת סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל. באמצעות מיסטר, לרסס דגים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה; צורבים דגים, צד הבשר למטה, במשך 8 דקות או עד כמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר לצלחת, צד העור למטה, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
לבשל פסטה; לנקז, לחזור לסיר, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
שמן חום במחבת; סאוט שאלוט ואספרגוס 2 דקות, עד תחילת להאיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים מרק; חום נמוך בינוני, לכסות, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
מוסיפים אפונה, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים שמנת חמוצה, בצל, מנטה, שמיר; חום נמוך יותר כדי להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
שמיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
להוסיף מלח ופלפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
להוסיף רוטב לפסטה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
10
הסר את העור ואת סלמון פתית לחתיכות גדולות; להוסיף פסטה לזרוק בעדינות. לחלק בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)