פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל
תפוחי אדמה, נקניק וכרוב פריטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל, עלים כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, פריטטה נקניק וקייל, ו נקניק, פטה, וכרוב פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים את המדף 8 אינץ ' מהחום. לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה.
מוסיפים 2 כפות של פרמזן מגורר, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומכים את הביצים עד מעורבב.
במחבת גדולה שאינה טבועה, מחממים 1 כפית שמן זית.
מוסיפים את הבשר נקניק ובצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות, עד השחמה מבושל דרך, על 5 דקות.
הוסף 2 כפות של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים, משליכים, עד שמתרככים, בערך 2 דקות יותר.
מוסיף את כף 1 הנותרים של שמן זית למחבת ולהטות את המחבת כדי לסובב את השמן סביב הצדדים. פזר את הנקניק והבצל במחבת. מערבבים את הביצים ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה. בעדינות להרים את קצה פריטטה ולהטות את המחבת, המאפשר כמה ביצה לא מבושל לחלחל מתחת. מבשלים עד התחתון ואת הצדדים הם בקושי להגדיר, על 3 דקות.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של פרמזן מגורר על גבי צלייה עד הביצים מוגדרות ואת החלק העליון של פריטטה הוא השחמה קלות, 1 עד 2 דקות יותר. החלק את פריטטה על צלחת גדולה, לחתוך טריזים לשרת חם או חם.