המתכון צ'ילי ארגנטינאי עם צ'ימיצ' ורי מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לך לחנות ותביא שאלוט, אורגנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צ'ימיצ' ורי ארגנטינאי, צ'ימיצ' ורי-רוטב פטרוזיליה ארגנטינאי –, ו מתכון רוטב צ'ימיצ' ורי ארגנטינאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר כבד או תנור הולנדי על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיף את שמן זית כתית, סיבוב של המחבת, ואת הבשר והחום עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הצ 'וריסו ומעבדים קצת את השומן, ואז מוסיפים את הבצל, שום וצ' ילי ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים 5 עד 6 דקות יותר כדי לרכך את הבצל, ולאחר מכן להוסיף את אורגנו, פפריקה, אבקת צ ' ילי. לאחר הבצל רך להוסיף את רסק עגבניות ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים במלאי, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך כמה דקות כדי לשלב את הטעמים. יכול להיות מקורר ומקורר לארוחת איפור מראש וחומם על חום בינוני-נמוך עם קצת מרק נוסף או מים כדי לשחזר. הצ ' ילי גם קופא היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
צ ' וריסו
אורגנו
פפריקה
פלפל צ ' ילי
שום
בצל
מלאי
מים
מלח
4
שים את עשבי תיבול, שאלוט, שום, מלח ופלפל, כדי לטעום, חומץ ושמן בקערת מעבד מזון. דופק-תהליך עד קצוץ דק אבל עדיין רוטב רופף. רוטב יכול להיעשות טרי או בקירור במשך כמה ימים במיכל אטום.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Marques de Caceres קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.