צ'ימבלה עם קומפוט פירות יער בקיץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו צ'ימבלה עם קומפוט פירות יער בקיץ. מנה אחת מכילה 758 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר, אוכמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. נסו קאפקייקס עוגת גבינה משולשת של פירות יער עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט פירות יער מעורב, קצפת טרייה, קרום קרקר גרהם, ברי קומפוט, ו תוספת לפתן פירות יער עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני, לשלב את פירות יער, מיץ לימון וסוכר.
מניחים על אש בינונית ומבשלים עד לרתיחה בלבד, כ -5 עד 6 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. להפריש מאוחר יותר.
מניחים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה במעבד מזון ודופקים במהירות לתערובת.
מוסיפים את החמאה הקרה ודופקים במהירות, עד שהתערובת דומה לפירורי לחם עדינים. בקערה נפרדת מקציפים את הביצה, תמצית השקדים והחלב לתערובת אחידה. כשמעבד המזון עדיין פועל, מוסיפים את הנוזל בבת אחת ומערבבים למשך 10 עד 15 שניות, עד שרק יוצרים כדור.
מוציאים את הבצק ממעבד המזון לקרש חיתוך מקומח היטב. מעצבים את הבצק לבול עץ באורך של כ-14 אינץ 'וקוטרו 1 1/2 אינץ'. משמנים דף עוגיות עם 1 כף החמאה הנותרת ומניחים את היומן בסיבוב במרכז.
מכניסים לתנור ואופים 30 דקות, עד להזהבה בהירה.
מוציאים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות בעובי של כ -1 אינץ', מעליהם 2 כפות קומפוט פירות יער ומגישים.