צ'יפס קישואים אפויים עם רוטב טבילת קולי עגבניות עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קישואים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, צ'יפס קישואים אפויים עם רוטב טבילת חווה, ו צ'יפס קישואים אפויים ברוטב טבילת בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים קולי בבלנדר ו pureé.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים למחבת sauté ומבשלים מעל חום בינוני עד ריחני וחומם, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להעביר למקרר להתקרר.
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערה בינונית, לשלב את פירורי הלחם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים את הקמח בקערה בינונית אחרת ואת הביצים המוכות בקערה קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
טובלים את מקלות הזוקיני תחילה בקמח עד מצופה קלות, ולאחר מכן בביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
מגלגלים אותם בתערובת פירורי הלחם עד מכוסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דראגי פנינה לבנות
9
מעבירים את חתיכות זוקיני לסדין אפייה nonstick ואופים עד הקישואים הוא רך אבל הציפוי הוא פריך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לצ ' יפס להתקרר מעט לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מגישים עם קולי כמו רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
1
קישואים צהובים בקיץ (כמו קרוקנק ארוך ועגול זנים פטיפן), קישואים זהובים, וקישואים ירוקים נפוצים (בתמונה כאן) ניתנים להחלפה, אז לבחור מה שנראה טרי. אלה שהם מבריקים-עור מתוח, לא גמיש, הם ההימור הטוב ביותר שלך.