צדוק ממולא
אם אתה רוצה להוסיף עוד פסקטריאן מתכונים לאוסף שלך, הדוק ממולא עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. אם יש לכם פפריקה, קרם מרוכז של מרק סלרי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 58%. צדוק ממולא, צדוק ממולא, ו דג בגריל ממולא בלימון ועשבי תיבול דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. במחבת מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים קרקרים ומספיק מים כדי להחזיק את התערובת יחד.
חותכים כיס לצד הפילה; דברים בתערובת קרקר.
מניחים בתבנית אפייה משומנת.
שלב מרק ושמנת חמוצה; מורחים על דגים.
אופים, ללא כיסוי, 25-30 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.