סקלופ דרום מערב דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל, צדפות ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ראשונית וידידותית ל-Foodmap . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צדפות צרובות במחבת עם סלט אורז דרום-מערבי , צדפות צרובה במחבת עם סלט אורז דרום-מערבי , וסנדוויץ ' דרום-מערבי רייצ'ל עם סלב דרום-מערבי: אתגר הסוג המודגש ביותר של חזיר חזיר .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את אבקת הצ'ילי, הכמון, המלח והפלפל. לייבש צדפות עם נייר סופג. לשפשף את תערובת התיבול על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1½ כוסות עוף, מגורר מחנות עוף רוטיסרי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חצי-חצי קרם
2
במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית, ממיסים 1 כף חמאה. מבשלים צדפות במשך 2 דקות מכל צד או עד שהם אטומים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טאסו חזיר, פרוס
ציוד שתשתמש בו
טאסו חזיר
3
מוציאים מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טאסו חזיר
4
הוסף יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר כל חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה את יתרת החמאה עד להמסה.
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסקלופ. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. אתה יכול לנסות את Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-315 דולר לבקבוק.