צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין
צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמפניה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. מתכונים דומים: צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות ברוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות ים אפויות עם תוספת פריכה ללא גלוטן.
הוראות
1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה לפסטה. פעם אחת ברתיחה להוסיף קצת מלח ומבשלים פסטה לארוז כיוונים. החזק את הפעלת הצדפות עד שתפיל את הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את המולים מהצדפות ואז בעזרת מגבת נייר מייבשים אותם ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 סובב את התבנית ו -2 כפות מהחמאה. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות מכל צד, ואז מוציאים מהתבנית ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים למחבת טפטוף נוסף של שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש, טימין, מעט מלח ופלפל. מנמיכים מעט את האש ומקפיצים שום ושאלוט 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים יין למחבת ומשחררים כל טפטופי מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי פירות ים. ממשיכים לבשל כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ ואת כף החמאה הנותרת 1, מנערים ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
8
מוסיפים את הלינגוויני המבושל ומבשלים כ-30 שניות, רק כדי לשלב ולתת לפסטה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות הגשה ומעליהם צדפות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
לסלט הצד, בקערה שלבו את הארוגולה והעגבניות, טפטפו מעט שמן זית כתית מעולה, נתז חומץ בלסמי, ותבלו במלח ופלפל. זורקים לציפוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.