קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין

צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין
צדפות ים צרובות עם לינגוויני ברוטב עשבי תיבול ויין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמפניה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. מתכונים דומים: צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות ברוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות ים אפויות עם תוספת פריכה ללא גלוטן.

הוראות

1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה לפסטה. פעם אחת ברתיחה להוסיף קצת מלח ומבשלים פסטה לארוז כיוונים. החזק את הפעלת הצדפות עד שתפיל את הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את המולים מהצדפות ואז בעזרת מגבת נייר מייבשים אותם ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 סובב את התבנית ו -2 כפות מהחמאה. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות מכל צד, ואז מוציאים מהתבנית ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים למחבת טפטוף נוסף של שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש, טימין, מעט מלח ופלפל. מנמיכים מעט את האש ומקפיצים שום ושאלוט 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים יין למחבת ומשחררים כל טפטופי מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי פירות ים. ממשיכים לבשל כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ ואת כף החמאה הנותרת 1, מנערים ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
8
מוסיפים את הלינגוויני המבושל ומבשלים כ-30 שניות, רק כדי לשלב ולתת לפסטה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מחלקים את הפסטה בין 2 צלחות הגשה ומעליהם צדפות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
לסלט הצד, בקערה שלבו את הארוגולה והעגבניות, טפטפו מעט שמן זית כתית מעולה, נתז חומץ בלסמי, ותבלו במלח ופלפל. זורקים לציפוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
ולקינוח שוטפים תותים ומסדרים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
12
מגישים עם כוס שמפניה.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה לתינוק או כל ירקות מעורביםארוגולה לתינוק או כל ירקות מעורבים2ריבס, קצוץ טרי או קפואSplash חומץ בלסמיSplash חומץ בלסמי25עליםבזיליקום טרי, קרוע או קרועבזיליקום טרי, קרוע או קרוע3(חוֹרֶף)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת2ריבס, קצוץ טרי או קפואפיצול של שמפניה, מושלם עבור 2פיצול של שמפניה, מושלם עבור 21pintsעגבניות ענבים או שרי חתוכות ב 1/2עגבניות ענבים או שרי חתוכות ב 1/22376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמאכלי ים או מיץ צדפותמאכלי ים או מיץ צדפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, קומץפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, קומץ2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1לימון, מקונן ומיץלימון, מקונן ומיץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לינגווינילינגוויני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוףשמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוף2ריבס, קצוץ טרי או קפואטפטוף אקסטרה בתולה שמן זיתטפטוף אקסטרה בתולה שמן זית1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות יםצדפות ים1גדולשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2ריבס, קצוץ טרי או קפואתותיםתותים4מעיינות טימין טרי, עלים מוסרים וקצוציםמעיינות טימין טרי, עלים מוסרים וקצוצים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר