צלוי איטי ראש צלעות au Jus
צלוי איטי ראש צלעות au Jus נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו עצמות בקר בשרניות, שיני שום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות צלויות בעשב, צלוי שום ועשב פריים ריב, ו צלעות צלויות עם טימין ומרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור צלעות ראש: לשטוף את הצלי מתחת למים קרים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ומניח על קרש חיתוך. בעקבות קו העצמות, לחתוך את הבשר מן העצמות חתיכה 1. מתבלים את הבשר והעצמות בכל מקום עם המלח והפלפל. לשפשף את הבשר והעצמות בכל רחבי עם השום.התאימו את הבשר חזרה לעצמות, וודאו שיתאימו את הבשר והעצמות למקום בו הם נחתכו, וקשרו יחד בין כל עצם לחוט הקצב.
מניחים את הצלי על צלחת גדולה או תבנית אפייה ומקררים שנחשפו בין לילה.
הסר את הצלי מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 93° ולסדר מתלה בשליש התחתון.
מניחים את צד השומן הצלוי למעלה (העצמות יהיו בתחתית) על מתלה צלייה להגדיר במחבת צלייה. צלי עד שהמרכז מגיע ל-120 מעלות צלזיוס במדחום שנקרא מיידית, כ-4 עד 6 שעות. בינתיים, להפוך את jus.עבור jus: להגדיר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש. מתבלים את עצמות הבקר במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף חצי מהעצמות וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך כך התחתון של המחבת לא לשרוף, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
הסר את העצמות לצלחת גדולה וחזור עם העצמות הנותרות.
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 עד 4 דקות.להחזיר את העצמות וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מוסיפים את מרק הבשר, מלח נמדד, ופלפל נמדד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד jus הוא בטעם עמוק, על 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות, כ 10 דקות.
יוצקים את jus דרך מסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
מניחים את מחבת הצלייה על מתלה תיל, אוהל הצלי רופף עם נייר, ולהניח בצד במקום חם לפחות 30 דקות או עד 1 שעה. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232° ולשמור על המדף בשליש התחתון.כאשר צלי נעשה מנוחה, להסיר את רדיד ולקמט אותו לכדור.
מניחים את הכדור של לסכל מתחת לעצמות של הצלי כדי לתמוך את השטח פחות חשוף של שומן. צולים עד קרום חום כהה יוצר על פני השטח העליון כולו, על 8 עד 10 דקות.
לחתוך, להסיר, ולהשליך את החוט. חותכים ומגישים מיד עם jus.