קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי איטי ראש צלעות au Jus

צלוי איטי ראש צלעות au Jus
צלוי איטי ראש צלעות au Jus נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו עצמות בקר בשרניות, שיני שום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות צלויות בעשב, צלוי שום ועשב פריים ריב, ו צלעות צלויות עם טימין ומרסלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור צלעות ראש: לשטוף את הצלי מתחת למים קרים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ומניח על קרש חיתוך. בעקבות קו העצמות, לחתוך את הבשר מן העצמות חתיכה 1. מתבלים את הבשר והעצמות בכל מקום עם המלח והפלפל. לשפשף את הבשר והעצמות בכל רחבי עם השום.התאימו את הבשר חזרה לעצמות, וודאו שיתאימו את הבשר והעצמות למקום בו הם נחתכו, וקשרו יחד בין כל עצם לחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעותצלעות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הצלי על צלחת גדולה או תבנית אפייה ומקררים שנחשפו בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
הסר את הצלי מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 93° ולסדר מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את צד השומן הצלוי למעלה (העצמות יהיו בתחתית) על מתלה צלייה להגדיר במחבת צלייה. צלי עד שהמרכז מגיע ל-120 מעלות צלזיוס במדחום שנקרא מיידית, כ-4 עד 6 שעות. בינתיים, להפוך את jus.עבור jus: להגדיר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש. מתבלים את עצמות הבקר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עצם בקרעצם בקר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
הוסף חצי מהעצמות וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך כך התחתון של המחבת לא לשרוף, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את העצמות לצלחת גדולה וחזור עם העצמות הנותרות.
8
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 עד 4 דקות.להחזיר את העצמות וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את מרק הבשר, מלח נמדד, ופלפל נמדד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד jus הוא בטעם עמוק, על 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
להסיר ולהשליך את העצמות.
11
יוצקים את jus דרך מסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים את מחבת הצלייה על מתלה תיל, אוהל הצלי רופף עם נייר, ולהניח בצד במקום חם לפחות 30 דקות או עד 1 שעה. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232° ולשמור על המדף בשליש התחתון.כאשר צלי נעשה מנוחה, להסיר את רדיד ולקמט אותו לכדור.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הכדור של לסכל מתחת לעצמות של הצלי כדי לתמוך את השטח פחות חשוף של שומן. צולים עד קרום חום כהה יוצר על פני השטח העליון כולו, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר את הצלי ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
לחתוך, להסיר, ולהשליך את החוט. חותכים ומגישים מיד עם jus.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים