קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלחת עמוקה עוגת דובדבנים

צלחת עמוקה עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים צלחת עמוקה. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך סוכר, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלחת עמוקה עוגת דובדבנים, פשטידת בשר חזיר עמוקה., ו פשטידת דלעת עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק עוגה עד 1 / 8th-אינץ עבה וצינה על מחבתות גיליון מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
2
לגזור דיסקים של בצק 1 אינץ ' גדול יותר crocks 8 עד 12 אונקיה שלך. שמור צונן עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מסננים את מיצי הדובדבן לסיר בינוני; אתה צריך בערך כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיף את עמילן התירס, סוכר, זנגביל, ומיץ לימון להקציף כדי להמיס את עמילן התירס ואז להביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני לטאטא כל הזמן. כאשר מעובה, לכבות את החום, מערבבים את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים את מילוי הדובדבן לתוך מנות ovenproof ולהניח בצד להתקרר מעט. בזהירות למקם את הדיסקים מגולגלים על גבי ולהקל אותם לתוך הכלים כך שהוא לא לתלות מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
7
מברשת כל דיסק עם קצת שמנת כבדה ולאחר מכן מפזרים קלות עם 2 כפות סוכר. עם הקצוות של זוג מספריים, לגזור חור אוורור X בחלק העליון של כל קרום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
8
מניחים את העוגות על מחבת סדין, כדי לתפוס כל מיצים להרתיח מעל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים על פתחי האוורור, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
11
מגישים בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
12
במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את הקמח, מלח, וסוכר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
13
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. אתה עדיין אמור לראות את חתיכות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
14
בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
15
הפוך על משטח עבודה, לחלק את הבצק לשניים, ולעצב לדיסקים עגולים, שטוחים. לעטוף בנפרד בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
16
כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד. אם אתה רוצה, אתה יכול לגלגל את הבצק בין שני גיליונות של נייר שעווה (flouring את הסדין התחתון ואת החלק העליון של הבצק לפני גלגול), מה שהופך את זה הרבה יותר קל להעביר למחבת מאוחר יותר. עם זאת, לא תוכל לבדוק את התקדמות הבצק בקלות. זה לגמרי תלוי בך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז מקבל מעגל טוב הולך מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מפעמיים או שלוש; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, תחזיר את זה למקרר למשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
18
הכינו את הפאי או את מחבת הטארט בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. שוב, זה תלוי בך. כל בחירה תעבוד.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
19
כדי להעביר את הקרום למחבת, אנו מוצאים את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. אם משתמשים בנייר שעווה, לקלף את השכבה העליונה, להפוך את הקרום בעדינות לתוך המחבת, לקלף את הנייר הנותר. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
מחבתמחבת
20
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק דמעות קצת, אל תהיה מודאג; זה יהיה תיקון בקלות. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מספריים מטבחמספריים מטבח
סכיןסכין
21
עבור פאי קרום כפול: להשאיר את הקצוות של הקרום התחתון תלוי על השפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
22
מרדדים את פיסת הבצק השנייה למעגל בקוטר של כ -11 אינץ'. קו מחבת גיליון עם קלף או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
23
מגלגלים את הבצק על המערוך, ואז פורסים אותו על תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
מחבתמחבת
24
צנן את הקרום המוגמר או הקרום במשך 20 עד 30 דקות לפני מילוי העוגה. כאשר הקרום התחתון מלא, הניחו את הקרום העליון על גבי וצבטו את הקצוות יחד, והפכו אותם תחת כל הדרך מסביב. כדי לקשט את השפה, פשוט לחץ על כל זה עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
25
עבור עוגה או קרום טארט prebaked (אפייה עיוורת): מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו החלק הפנימי של הקרום הצונן עם רדיד אלומיניום (לא להפוך אותו מעל השפה, אבל להשאיר את תוספת דבק עד כך שיש לך משהו להיאחז בו). מלא את נייר כל הדרך עד החלק העליון של הקליפה עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
26
אופים 25 עד 30 דקות, עד יבש ומתחיל להפוך "בלונדיני". הרם את נייר הכסף ואת המשקולות מתוך הקליפה ואופים עוד 10 עד 15 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע על אפייה, עד חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 קילו דובדבנים קפואים או מופשרים, או 2 דובדבנים עוגה1/4 קילו דובדבנים קפואים או מופשרים, או 2 דובדבנים עוגה3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1בצל צהוב בינוני, קצוץמנופה קמח לכל מטרהמנופה קמח לכל מטרה0(יכול להיות או להרחיק)זנגביל מגורד טריזנגביל מגורד טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי קרח (מסננים את הקרח ממש לפני השימוש)מי קרח (מסננים את הקרח ממש לפני השימוש)2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי2(יכול להיות או להרחיק)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(3 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(3 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1פיינט2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים