צלע עין בגריל עם סלט עגבניות וארוגולה
סטייק עין בגריל עם סלט עגבניות וארוגולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חומץ בלסמי, סטייק עין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: עוף בגריל-סלט ארוגולה עם סלסה עגבניות בגריל, טונה בגריל עם עגבניות מרוסקות וסלט ארוגולה, ו ירקות בגריל, ארוגולה וסלט עגבניות צהוב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל גז לחום בינוני-גבוה מצד אחד וחום בינוני מצד שני.
בנדיבות העונה סטייק עם מלח ופלפל. השתמש במגבת תה נקייה כדי לצחצח את הסורגים עם שמן.
גריל סטייק בכל צד במשך 5 עד 6 דקות עבור בינוני.
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 5 דקות. בזמן שהסטייק נח, הכינו את הסלט.
בקערה נפרדת, מוסיפים את החומץ ואת טפטוף בשמן הזית תוך לטאטא מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה ועגבניות וזורקים למעיל. לחלק ולסדר את הסלט בין שתי צלחות. פורסים את הסטייק ומתחלקים בין שתי הצלחות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק