צלעות חזיר מזוגגות פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 102 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל 1671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, פלפל קאיין, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות חזיר חתוכות עבות כפולות, צלעות חזיר עם קרום פקאן, ו צלעות חזיר חתוכות פעמיים עם חמאת שום.
הוראות
1
מערבבים 2 כפות מלח, הפלפל השחור, הסוכר החום והפפריקה בקערה, ואז משפשפים על כל הצלעות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את החומץ והסוכר החום עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את קטשופ, מיץ תפוחים, סירופ, בורבון, שזיפים, רוטב ווסטרשייר, קאיין, 1 כף מלח 1 1/2 כפיות פלפל שחור ומביאים לרתיחה. מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, כ-30 דקות. פירה עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דגני קריפיקס, מרוסקים
שזיפים מיובשים
להתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מברישים את הסורגים בשמן צמחי, ואז מניחים את הצלעות ישירות מעל הלהבה וצולים עד שהם מסומנים ומבושלים באמצע הדרך, כ -15 דקות. הופכים את הצלעות ומניחים על אזור קריר יותר של הגריל (כמו הקצוות); מכסים ומבשלים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 140 מעלות פרנהייט עד 145 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות. חושפים ומברישים את הצלעות מכל הצדדים ברוטב המוכן, ואז מכסים ומבשלים עד לזיגוג, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
6
מעבירים לקרש חיתוך ומברישים ברוטב נוסף. אוהל עם רדיד ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מגישים עם עוד רוטב וקלח תירס מעושן.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מקלפים את הקליפות מהתירס ומסירים את המשי. מחממים את הגרעינים ומפזרים מלח ופפריקה מעושנת. מקפלים את הקליפות בחזרה על התירס וצולים על אש נמוכה עד לבישול, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.