קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות בחיתוך כפול

צלעות חזיר מזוגגות בחיתוך כפול
צלעות חזיר מזוגגות פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 102 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל 1671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, פלפל קאיין, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות חזיר חתוכות עבות כפולות, צלעות חזיר עם קרום פקאן, ו צלעות חזיר חתוכות פעמיים עם חמאת שום.

הוראות

1
מערבבים 2 כפות מלח, הפלפל השחור, הסוכר החום והפפריקה בקערה, ואז משפשפים על כל הצלעות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את החומץ והסוכר החום עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את קטשופ, מיץ תפוחים, סירופ, בורבון, שזיפים, רוטב ווסטרשייר, קאיין, 1 כף מלח 1 1/2 כפיות פלפל שחור ומביאים לרתיחה. מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, כ-30 דקות. פירה עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברישים את הסורגים בשמן צמחי, ואז מניחים את הצלעות ישירות מעל הלהבה וצולים עד שהם מסומנים ומבושלים באמצע הדרך, כ -15 דקות. הופכים את הצלעות ומניחים על אזור קריר יותר של הגריל (כמו הקצוות); מכסים ומבשלים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 140 מעלות פרנהייט עד 145 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות. חושפים ומברישים את הצלעות מכל הצדדים ברוטב המוכן, ואז מכסים ומבשלים עד לזיגוג, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מעבירים לקרש חיתוך ומברישים ברוטב נוסף. אוהל עם רדיד ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מגישים עם עוד רוטב וקלח תירס מעושן.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מקלפים את הקליפות מהתירס ומסירים את המשי. מחממים את הגרעינים ומפזרים מלח ופפריקה מעושנת. מקפלים את הקליפות בחזרה על התירס וצולים על אש נמוכה עד לבישול, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
צילום: קון פולוס

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2(חוֹרֶף)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ2kgsצלעות חזיר עם עצם חתוכה כפולה (בערך כל אחת)צלעות חזיר עם עצם חתוכה כפולה (בערך כל אחת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים2(יכול להיות או להרחיק)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לגרילשמן צמחי, לגריל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.