קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קארי ביצי קוקוס עם אורז אדום וצלירי שאלוט פריכים

קארי ביצי קוקוס עם אורז אדום וצלירי שאלוט פריכים
המתכון לביצת קוקוס קארי עם אורז אדום ובצלצלים פריכים יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כרישה, כורכום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו כופתאות חזיר בקארי ירוק תאילנדי ברוטב קוקוס עם שאלוט מטוגן פריך, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את האורז: במחבת רוטב בינוני על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הבוטנים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
רוטברוטב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הכרישה, ומפזרים קצת מלח כדי לצייר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
מלחמלח
3
לטגן עד שהתרכך.
4
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שכל גרגר מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
5
הוסף את עלי המפרץ ואת המלאי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 20 דקות מבלי להסיר את המכסה. כאשר האורז ספג את הנוזל והוא מבושל דרך, להסיר את המחבת מן החום ולהניח בצד. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מלאימלאי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
כדי להפוך את הקארי: למלא מחבת רוטב גדול באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה. מוסיפים בעדינות את הביצים, מורידים אותן למים באמצעות כף גדולה. לבשל במשך 14 דקות. הערה של קוק: מנמיכים את החום אם מחבת הרוטב מתחילה לרתוח. מיד לשים את הביצים בקערה של מי קרח, כדי למנוע את הטבעת האפורה להיווצר סביב שולי החלמונים. אפשר לביצים להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לקלף את הביצים לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אבקת קאריאבקת קארי
רוטברוטב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
במחבת גדולה, לחמם כמה כפות של שמן בוטנים, וכאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב. בזמן שהם מבשלים, טוסט יבש צ ' ילי, זרעי כוסברה, וזרעי כמון במחבת קטנה מעל חום בינוני, רועד מדי פעם כדי למנוע מהם לשרוף. טוסט צ ' ילי עד ריחני, ואז לטחון במטחנת תבלינים עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן בוטניםשמן בוטנים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את צ ' ילי הקרקע לתערובת הבצל, יחד עם כוסברה, זרעי כמון, כורכום, ו לטגן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
כוסברה.כוסברה.
כורכוםכורכום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
9
מוסיפים את חלב הקוקוס ומים. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 20 דקות כדי לפתח את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיםמים
10
מניחים את חצאי הביצים ברוטב קארי במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול. מערבבים בעדינות קומץ נדיב של כוסברה. שימו לב לביצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ביצהביצה
11
ממלאים מחבת רוטב קטנה עם שמן בוטנים עד 2 אינץ ' את הצדדים של המחבת. לזרוק את שאלוט בקמח האורז, ולבדוק אם השמן מוכן על ידי הפלת טבעת שאלוט בו צריך לרחוש באופן מיידי ולעלות למעלה ולהתחיל בראונינג. מטגנים את השאלוט בקבוצות ומניחים על צלחת מרופדת בנייר מגבת כשהם מסיימים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
קמח אורזקמח אורז
שאלותשאלות
רוטברוטב
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
12
להרכיב כל צלחת עם כפית של אורז, מצקת נדיבה של רוטב קארי, וחצי ביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
אורזאורז
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מקשטים בצלצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
14
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים