מתכון קולוני הר צ'ילי מוכן בערך 6 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם בצל, מים, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. ציון זה הוא מוצק. נסו רוח הרים, רוקי מאונטיין ס ' מור, ו עוגיות הרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה משחימים את הבקר והנקניק בכף שמן 1; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים בשר ל -5 קו. סיר איטי. באותה מחבת מטגנים בצל ובצל ירוק בשמן שנותר עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מעבירים לסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
בקערה קטנה, להמיס מרק במים. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; הוסף לבישול איטי. מערבבים פנימה עגבניות ושעועית. מכסים ומבשלים על גובה 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
צבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. על החיך הוא טרי, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.