לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קוק או וין. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1348 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 4 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 26 שעות. אם יש לכם גבעולי סלרי, ציר עוף, בצל וידאלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו פסטה קוק או ריזלינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מוסיפים עוף עם יין, שום, טימין, עלה דפנה וכל גבעולי הפטרוזיליה. מכסים ומשרים במשך 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עוף שלם
פטרוזיליה
שום
טימין
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוציאים עוף מהמרינדה ומייבשים, שומרים מרינדה. מתבלים עוף במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול צורבים עוף מכל הצדדים ב -2 כפות שמן על אש בינונית עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוציאים לצלחת.
4
באותו סיר מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומקפיצים את הבצל, הגזר והסלרי עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים פלפל קאיין ורסק עגבניות ומבשלים עד שהעגבניות הופכות לצבע חום אדמדם עמוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
רסק עגבניות
עגבנייה
6
מוסיפים קמח ומערבבים עד להטמעה ואז יוצקים פנימה מרינדה שמורה. מערבבים ומבשלים עד להסמכה של כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים עוף חזרה לסיר ויוצקים מספיק ציר כדי פשוט לעלות על דפנות העוף אך לא לכסות אותו לחלוטין. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים מכוסה כ -1 שעה או עד שהעוף נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלאי
עצם
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
הסר בעדינות את הרגליים מהסיר וסנן נוזלים מהמוצקים, והשליך את המוצקים. מחזירים עוף ונוזל מתוח חזרה לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
9
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן שנותרו על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים בייקון. מבשלים עד פריך ואז מוסיפים פטריות ובצל פנינה. ממשיכים לבשל עד שהם רכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
פטריות
בייקון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את התערובת חזרה לסיר עם העוף. זורקים את האטריות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פסטה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מניחים את האטריות על מגש הגשה או צלחות אישיות ומעליהם העוף.