קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס קלוי-ביסקוטי שקדים

קוקוס קלוי-ביסקוטי שקדים
ביסקוטי קוקוס שקדים קלוי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 24. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך שמן צמחי, שבבי שוקולד למחצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: אגוזים קלויים-ביסקוטי שקדים, קוקוס תערובת עוגה-ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי קוקוס שקדים: קינוח בריא ולעיס.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F עבור גיליון עוגיות כהה או לא מקל). בקערה גדולה, לערבב עוגה, קמח, שמן וביצים עם כף עד צורות הבצק. מערבבים קוקוס ושקדים, באמצעות הידיים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
על גיליון עוגיות ungreased, לעצב בצק למלבן 15x4 אינץ', באמצעות ידיים משומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים 21 עד 27 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מדף קירור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
חותכים מלבן לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
5
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
בסיר 1 ליטר, חום שוקולד צ ' יפס וקיצור על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
טפטוף שוקולד על עוגיות, או לטבול קצה אחד של כל עוגייה לתוך שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
בואו לעמוד על 30 דקות או עד שוקולד מוגדר. החנות מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.