קערת אטריות וייטנאמית
אם יש לכם אטריות אורז, תערובת סלט כרוב, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קערת אטריות שרימפס וייטנאמי בגריל, קציצה וייטנאמית וקערת אטריות בטטה, ו קערת אטריות אורז עם מלח ופלפל וייטנאמי (Bun Tom Xao) (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את האטריות לפי הוראות האריזה, וחלקו אותן בין 6 קערות הגשה. למעלה עם סלט כרוב ובצל.בעוד האטריות מבשלות, מערבבים את מרק העוף, רוטב הדגים ורוטב הסויה בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך מאוד, כדי לשמור על מרק רק מתחת לרתיחה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה ומבושלים עד 63°, 1 עד 2 דקות לכל צד (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שלוש דקות. סדר את החזיר על גבי קערות האטריות.מצקת ב צנרת-מרק חם, מקשטים עם בזיליקום פלחי סיד, ומגישים.