Ratlof (קציץ בשר ליל כל הקדושים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 920 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חלב, אטריות ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים בשר בקר טחון, ביצים, בצל, חלב, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה עד לשלב לחלוטין כדי להפוך את תערובת גוף העכברוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם
בשר טחון
בצל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים גבינת צ ' דר, 3/4 בקבוק רוטב ברביקיו, ו 1 כוס בצל מטוגן צרפתי יחד בעדינות בקערה נפרדת כדי להפוך את מעי חולדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתי
רוטב ברביקיו
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שים כמחצית תערובת גוף עכברוש על גיליון נייר שעווה וליצור אותו לצורה של גוף עכברוש.
5
מורחים שכבה עבה של תערובת הגבינה על גבי הגוף עוזב 1/2 אינץ ' של שטח לאורך הקצה החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
מורחים
6
שים שאריות תערובת גוף עכברוש על גבי, יצירת הגוף ויצירת חותם מוצק סביב הקצוות כך המעיים לא לטפטף החוצה בזמן האפייה.
7
מניחים את החלק העליון של מחבת broiler על החולדה ובזהירות להפוך אותו. לעצב מחדש גוף עכברוש לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
8
מניחים זיתים על גוף העכבר עבור העיניים והאף, פרוסות תפוחי אדמה עבור האוזניים, וספגטי עבור השפם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
זיתים
תפוח אדמה
9
מורחים 1/4 בקבוק רוטב ברביקיו על הגוף של החולדה ומפזרים בצל מטוגן צרפתי כתוש. הגדר את מתלה broiler על גבי מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתי
רוטב ברביקיו
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, על 1 שעה. אפשר ratlof להתקרר 5 דקות לפני חיתוך לשרת.