קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קציץ בשר של ליל כל הקדושים

קציץ בשר של ליל כל הקדושים
Ratlof (קציץ בשר ליל כל הקדושים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 920 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חלב, אטריות ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים בשר בקר טחון, ביצים, בצל, חלב, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה עד לשלב לחלוטין כדי להפוך את תערובת גוף העכברוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים גבינת צ ' דר, 3/4 בקבוק רוטב ברביקיו, ו 1 כוס בצל מטוגן צרפתי יחד בעדינות בקערה נפרדת כדי להפוך את מעי חולדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שים כמחצית תערובת גוף עכברוש על גיליון נייר שעווה וליצור אותו לצורה של גוף עכברוש.
5
מורחים שכבה עבה של תערובת הגבינה על גבי הגוף עוזב 1/2 אינץ ' של שטח לאורך הקצה החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
6
שים שאריות תערובת גוף עכברוש על גבי, יצירת הגוף ויצירת חותם מוצק סביב הקצוות כך המעיים לא לטפטף החוצה בזמן האפייה.
7
מניחים את החלק העליון של מחבת broiler על החולדה ובזהירות להפוך אותו. לעצב מחדש גוף עכברוש לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
8
מניחים זיתים על גוף העכבר עבור העיניים והאף, פרוסות תפוחי אדמה עבור האוזניים, וספגטי עבור השפם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
זיתיםזיתים
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
מורחים 1/4 בקבוק רוטב ברביקיו על הגוף של החולדה ומפזרים בצל מטוגן צרפתי כתוש. הגדר את מתלה broiler על גבי מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, על 1 שעה. אפשר ratlof להתקרר 5 דקות לפני חיתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור