קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

קרם מרק אספרגוס

קרם מרק אספרגוס
קרם של מרק אספרגוס נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 42 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמנת, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: קרם מרק אספרגוס, קרם גולמי של מרק אספרגוס, ו קרם מרק אספרגוס.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים אספרגוס ומקפיצים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
5
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים להתבשל ומבשלים 30 דקות, עד שהאספרגוס רך מאוד. * מעבירים בזהירות לבלנדר ומחית לתערובת אחידה. מחזירים לסיר, מערבבים פנימה שמנת חמוצה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים לקערות הגשה. אבק עם פפריקה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר לפחות 5 דקות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם אתה משתמש בבלנדר, שחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.