קרם מרק אספרגוס
קרם של מרק אספרגוס נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 42 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמנת, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: קרם מרק אספרגוס, קרם גולמי של מרק אספרגוס, ו קרם מרק אספרגוס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים אספרגוס ומקפיצים עוד 4 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים להתבשל ומבשלים 30 דקות, עד שהאספרגוס רך מאוד. * מעבירים בזהירות לבלנדר ומחית לתערובת אחידה. מחזירים לסיר, מערבבים פנימה שמנת חמוצה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערות הגשה. אבק עם פפריקה ומגישים.
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר לפחות 5 דקות.
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם אתה משתמש בבלנדר, שחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.