קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

רביולי ואדאמה ברוטב פרמזן

רביולי ואדאמה ברוטב פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי ו Edamame ברוטב פרמזן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל, רביולי גבינה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי אספרגוס ברוטב פרמזן, רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, ו אפוי פרמזן Edamame עקיצות עם מטבל Wasabi שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, למדוד את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הרביולי למים הרותחים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את פולי הסויה ומבשלים 12 דקות נוספות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
4
מסננים את רביולי ופולי סויה, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
רביולירביולי
5
החזר רביולי לסיר ומערבבים בקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להקציף יחד שמנת חמוצה, פרמזן, מלח, פלפל, ונוזל בישול שמורות. לזרוק את תערובת הפסטה עם תערובת שמנת חמוצה, לחלק בין 4 קערות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.