רביולי ואדאמה ברוטב פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי ו Edamame ברוטב פרמזן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל, רביולי גבינה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי אספרגוס ברוטב פרמזן, רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, ו אפוי פרמזן Edamame עקיצות עם מטבל Wasabi שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, למדוד את שאר החומרים.
מוסיפים את הרביולי למים הרותחים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את פולי הסויה ומבשלים 12 דקות נוספות או עד למכרז.
מסננים את רביולי ופולי סויה, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
החזר רביולי לסיר ומערבבים בקורנית.
להקציף יחד שמנת חמוצה, פרמזן, מלח, פלפל, ונוזל בישול שמורות. לזרוק את תערובת הפסטה עם תערובת שמנת חמוצה, לחלק בין 4 קערות, ומגישים מיד.