קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

רביולי ואפונה ברוטב חמאת לימון

רביולי ואפונה ברוטב חמאת לימון
רביולי מתכון ואפונה ברוטב לימון חמאה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. מתכון זה מהמטבח חצוף יש 1 אוהדים. לכי לחנות ותקני פרמזן, רביולי, אוז, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, סלמון + רביולי עם חמאת לימון שום, ו רביולי סרטן מילוי עם חמאת לימון-Caper.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.