רביולי מטוגן עם רוטב וודקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 563 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, עטיפות wonton, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רביולי מטוגנים ברוטב וודקה, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן ל 375 מעלות F. למחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מוסיפים מספיק שמן קנולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את רוטב המרינרה, וודקה ושמנת כבדה. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב מרינרה
שמנת כבדה
וודקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
כאשר השמן חם, מטגנים את הרביולי בקבוצות קטנות, והופכים מדי פעם עם כף עץ. לאחר רביולי הם חום זהוב, על 3 דקות, להשתמש בכפית מחורצת כדי להעביר אותם צלחת נייר מגבת מרופדת. חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
כף עץ
4
מגישים רביולי עם רוטב טבילת וודקה כמלווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
רביולי
וודקה
5
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
לטגן עד השום הופך ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוסיפים את תערובת קציץ הבשר, חצי רוטב המרינרה ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לשלב, לשבור את כל גושים, בעדינות ומבשלים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב מרינרה
תערובת קציץ בשר
8
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר, כ -20 דקות. מערבבים את הריקוטה, פטרוזיליה ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
אפונה
9
קו גיליון אפייה גדול עם ניילון לעטוף ולרסס את ניילון לעטוף עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
10
מניחים 1 וונטון על קרש חיתוך וכפית על 1 כף של תערובת הבשר למרכז וונטון. באמצעות האצבע או מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה לבן סביב ההיקף של וונטון ולהניח עוד וונטון על גבי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מברשת מאפה
11
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מוסיפים את הרביולי בקבוצות קטנות. כאשר הם צפים, לאחר 2 עד 3 דקות, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת מטבח נקייה.