קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

רביולי מטוגן ברוטב וודקה

רביולי מטוגן ברוטב וודקה
רביולי מטוגן עם רוטב וודקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 563 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, עטיפות wonton, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רביולי מטוגנים ברוטב וודקה, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן ל 375 מעלות F. למחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מוסיפים מספיק שמן קנולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את רוטב המרינרה, וודקה ושמנת כבדה. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
שמנת כבדהשמנת כבדה
וודקהוודקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
כאשר השמן חם, מטגנים את הרביולי בקבוצות קטנות, והופכים מדי פעם עם כף עץ. לאחר רביולי הם חום זהוב, על 3 דקות, להשתמש בכפית מחורצת כדי להעביר אותם צלחת נייר מגבת מרופדת. חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
כף עץכף עץ
4
מגישים רביולי עם רוטב טבילת וודקה כמלווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
רביולירביולי
וודקהוודקה
5
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
לטגן עד השום הופך ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים את תערובת קציץ הבשר, חצי רוטב המרינרה ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לשלב, לשבור את כל גושים, בעדינות ומבשלים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
תערובת קציץ בשרתערובת קציץ בשר
8
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר, כ -20 דקות. מערבבים את הריקוטה, פטרוזיליה ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
אפונהאפונה
9
קו גיליון אפייה גדול עם ניילון לעטוף ולרסס את ניילון לעטוף עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
מניחים 1 וונטון על קרש חיתוך וכפית על 1 כף של תערובת הבשר למרכז וונטון. באמצעות האצבע או מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה לבן סביב ההיקף של וונטון ולהניח עוד וונטון על גבי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מוסיפים את הרביולי בקבוצות קטנות. כאשר הם צפים, לאחר 2 עד 3 דקות, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
סירסיר