רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון
רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 123 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, שרי, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, רביולי סרטן מילוי עם חמאת לימון-Caper, ו מאפה מקלות דגים Panko עם מיונז לימון-Caper.
הוראות
כדי להכין מיונז, לשלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עד חלקה; כיסוי וצינה.
כדי להכין רביולי, במקום פטריות שיטאקה במעבד מזון; דופק 6 פעמים או עד קצוץ דק.
מקום פטריות כפתור במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, שאלוט, טימין ושום; לטגן 15 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שרי; מביאים לרתיחה. לבשל 8 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים בפרמזן, מלח ופלפל.
מניחים תערובת פטריות בקערה; לתת לעמוד 10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה.
מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת פטריות למרכז עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. הקש קצוות עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מניחים רביולי בשכבה אחת על גיליונות אפייה מוכנים; ספריי צמרות קלות עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.