קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון

רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון
רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 123 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, שרי, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, רביולי סרטן מילוי עם חמאת לימון-Caper, ו מאפה מקלות דגים Panko עם מיונז לימון-Caper.

הוראות

1
כדי להכין מיונז, לשלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עד חלקה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2
כדי להכין רביולי, במקום פטריות שיטאקה במעבד מזון; דופק 6 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הסר מהמעבד.
4
מקום פטריות כפתור במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים פטריות, שאלוט, טימין ושום; לטגן 15 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים שרי; מביאים לרתיחה. לבשל 8 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
8
הסר מהחום; מערבבים בפרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מניחים תערובת פטריות בקערה; לתת לעמוד 10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
11
מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת פטריות למרכז עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. הקש קצוות עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מניחים רביולי בשכבה אחת על גיליונות אפייה מוכנים; ספריי צמרות קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
14
מגישים עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק