קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםאביב
מגזין

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח

רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח
מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם $2.8 למנה נופל בתקציב שלך, רגלי עוף & ירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח עשוי להיות מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו קורנית, קמח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך.

הוראות

1
מערבבים יחד פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו מיובש, טימין מיובש וקמח בקערה בגודל בינוני ומערבבים יחד ביסודיות.אחד בכל פעם לדלות את רגלי העוף ואת הירכיים בתערובת קמח ותבלינים. שים אותם בצד על צלחת כמו שאתה work.In סיר גדול וכבד עם מכסה מחממים את שמן הזית מעל לגובה בינוני עד קרוב לעישון. מנמיכים את הטמפרטורה למדיום וזורקים את העוף לסיר. תיזהר להתיז. השמן חם!חום את העוף במשך 6 עד 8 דקות בכל צד. לאחר מכן מוסיפים את ריבס ובצל. מתבלים במלח ופלפל. ערבוב כל הזמן, לנבול ולחמם את הבצל, גירוד התחתון כדי לשחרר את העוף וכל חתיכות השחמה. תמשיכי לערבב בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רגל עוףרגל עוף
טימין מיובשטימין מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום, קורנית, ומניות עוף. לכסות את הסיר ולהפחית את החום.בדוק את העוף ומערבבים את הסיר מדי פעם. מבשלים כ 45 דקות או עד שהעוף רך, והמיצים שלו לרוץ ברור. לחלופין אתה יכול לבשל את העוף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F. מערבבים את הפטרוזיליה, וחומץ יין אדום. מסדרים את העוף על מגש על אורז לבן מבושל מראש, לשפוך את הרוטב העבה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור, ועוד טעםפלפל שחור, ועוד טעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קאייןקאיין4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח6חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(חוֹרֶף)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה, קצוציםעלי פטרוזיליה, קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריבס לחתוך לחתיכות 1 אינץריבס לחתוך לחתיכות 1 אינץ2(חוֹרֶף)(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם