זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו חזה עוף ברוטב שום, חזה עוף ברוטב שמנת חרדל, ו חזה עוף עם רוטב שמנת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חזה עוף העונה עם אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פלפל שחור
אורגנו
באזיל!
מלח
3
מבשלים את חזה העוף על גריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
4
ממיסים חמאה עם שמן צמחי בסיר על חום בינוני. לבשל ומערבבים שום בתערובת החמאה עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים קמח דרך תערובת החמאה; לבשל ומערבבים עד הקמח משולב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
יוצקים שמנת כבדה מרק עוף לתוך הסיר; מערבבים. המשך בישול עד התערובת מתעבה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים גבינת פרמזן וגבינת שמנת לסיר; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהגבינה מותכת לרוטב, כ -5 דקות.