רול-אפים של סוליית תרד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, רול-אפים של סול תרד עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. תמורת 3.9$ למנה, תקבלו מנה של 4. המתכון הזה מבית Taste of Home דורש שימורים של עגבניות, תרד עלים, בצל ירוק ופילה סוליה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רול-אפים של תרד, רול-אפים של תרד ורול-אפים של לזניה תרד.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את התרד, הבצל והשמנת החמוצה.
מורחים לתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
חותכים פילה סוליה ל-6 אינץ'. x 2 אינץ'. רצועות; מגלגלים בזהירות ומחזקים בעזרת קיסמים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
בסיר מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים עגבניות בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. השליכו קיסמים מהגלילים. כף רוטב עגבניות על תערובת רול אפ ותרד.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio ו-Gruener Veltliner הם בחירה מצוינת עבור Sole. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.