רוסטביף ובצל
רוסטביף ובצל הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 457 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צלי עכוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי עם בצל פריך, צלי בקר צלוי עם בצל מקורמל, ו כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל.
הוראות
תנור חום ל 375 F. במחבת קלייה, לזרוק את הבצל, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לדחוף את הבצל לקצוות של המחבת. מתבלים את הבשר עם 1 כפית כל מלח ופלפל ומניחים במרכז המחבת. צלי את הבשר לפי הצורך, 65 עד 80 דקות לנדיר בינוני (הסר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית רושמת 125 F).
להעביר את הבשר ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח לפחות 15 דקות. חותכים ומגישים עם הבצלים.