ריבת חג המולד יכולה להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 96. 1 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין זול מאוד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, דובדבנים, מיץ לימון וציפורן טחונה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבת חג המולד, ריבת חג המולד, ו ריבת חג המולד.
הוראות
1
בתנור הולנדי שלבו את הדובדבנים, האננס והפטל. מערבבים פנימה את הסוכר, המיצים, הקינמון, הציפורן והחמאה. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על אש גבוהה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה פקטין. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
(תערובת תבלינים קובנית)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פקטין
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש; הסר קצף. בזהירות מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חצי ליטר מעוקרים חם, משאיר 1/4 ב. מרחב ראש.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
3
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים במשך 5 דקות בקופסת מים רותחים.
טבילה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.