קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ריבת תות-טרגון

ריבת תות-טרגון
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו טרגון תות קראמבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף סוכר פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים תותים, מיץ לימון, מי סידן, וחמאה בסיר גדול, בעל תחתית כבדה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הדבש ואת תערובת הסוכר-פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
הסר סיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מערבבים בטרגון. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף