ריבת תות-טרגון
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו טרגון תות קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מערבבים תותים, מיץ לימון, מי סידן, וחמאה בסיר גדול, בעל תחתית כבדה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדבש ואת תערובת הסוכר-פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר סיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מערבבים בטרגון. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.