ריזוטו פטריות
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
מרכיבים מנות :
414 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אורז arborio או אורז ריזוטו אחר 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ברנדי, ורמוט, או יין לבן יבש 2 (חוֹרֶף) 6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ ציר עוף* (השתמש במניות ירקות עבור אופציה צמחונית) 2 (חוֹרֶף) פטרוזיליה טרי קצוץ או עירית 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטריות טעם כגון shiitake, chanterelle, או פטריות צדפות, ניקה, גזוז, וחותכים חצי אינץ ' לאינץ חתיכות 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת פרמזן מגוררת טרי 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל שחור טחון טרי 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קלופים וקלילים (או 1/3 כוס בצל צהוב או לבן, קצוץ דק)