קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו פטריות עם אפונה

ריזוטו פטריות עם אפונה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ו ריזוטו פטריות בר עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף את פטריות פורצ ' יני. להפריש עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. לשמור על מרק חם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
4
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את הפטריות הלבנות ושום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות פורצ ' יני ללוח חיתוך. דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבןפטריות כפתור לבן
פטריותפטריות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
לטגן עד הפטריות רכות ומיצים להתאדות, על 5 דקות. מערבבים את האורז ולתת לו טוסט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טוסטטוסט
אורזאורז
9
מוסיף את היין; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
10
מוסיפים 1 כוס מרק חם; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. המשך לבשל עד האורז הוא רק רך ואת התערובת היא שמנת, הוספת יותר מרק על ידי כוסולים ערבוב לעתים קרובות, על 28 דקות (האורז יספוג 6 עד 8 כוסות של מרק). מערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אפונהאפונה
אורזאורז
11
מערבבים בפרמזן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.