מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ריזוטו פטריות בר עם אפונה, ו ריזוטו פטריות בר עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיף את פטריות פורצ ' יני. להפריש עד הפטריות רכות, כ 5 דקות. לשמור על מרק חם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מרק
4
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
6
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את הפטריות הלבנות ושום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות פורצ ' יני ללוח חיתוך. דק קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבן
פטריות
שום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כף מחוררת
מחבת רוטב
8
לטגן עד הפטריות רכות ומיצים להתאדות, על 5 דקות. מערבבים את האורז ולתת לו טוסט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
טוסט
אורז
9
מוסיף את היין; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
10
מוסיפים 1 כוס מרק חם; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. המשך לבשל עד האורז הוא רק רך ואת התערובת היא שמנת, הוספת יותר מרק על ידי כוסולים ערבוב לעתים קרובות, על 28 דקות (האורז יספוג 6 עד 8 כוסות של מרק). מערבבים באפונה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.