שומר וסלט כתום עם פסטו אגוז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 281 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט עוף אגוזים שומר, אגס אסייתי, שומר וסלט אגוזים, ו סלק קלוי, שומר וסלט אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מרגמה ועלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
בחר כמה מן העלים מן צמרות שומר ושמורה. חתוך ושמור את הגבעולים לציפוי ולבישול הדגים במתכון המקרל. אם השכבה החיצונית של כל הנורות היא חבולה או נראה מיובש במקצת, להסיר ולהשליך שכבה.
מרכיבים שתצטרך
מקרל
שומר
דגים
3
חותכים את הנורות לשניים, לאורכו, ולשים אותם על משטח שטוח.
4
חותכים כל חצי ל 3 חתיכות שוות כך שהם נראים קצת כמו חלקים של טריז כתום.
מרכיבים שתצטרך
כתום
5
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים שמן זית. כאשר השמן חם מעט, להסיר את המחבת מהחום. מסדרים את השומר בשכבה אחת בתחתית המחבת ומתבלים עם המלח והפתיתים של הפלפל האדום. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, ללא הפרעה, עד השומר הופך חום בהיר בצד הראשון, 3 עד 5 דקות. השתמש מרית או מלקחיים כדי להפוך את השומר בצד השני שלה. כאשר הוא חומים בצד השני, להסיר את המחבת מהחום ולהוסיף את היין הלבן. מתבלים במלח, טועמים ומחזירים את המחבת לחום. מבשלים מעל להבה נמוכה עד שכל היין מצטמצם. איך תדע? אתה תשמע את רוחש השומר בשמן כאשר היין מתייבש. הכנס סכין לתוך כמה חתיכות שומר. הם צריכים להיות עדינים ומניבים. אם לא, להוסיף 1/2 כוס המים. מבשלים עד שהמים מתאדים. במידת הצורך, להוסיף עד כוס אחרת (או אולי יותר אם נורות שומר היו גדולים במיוחד), במרווחים קטנים, לבשל את השומר עד שהוא רך. תטעם חתיכה קטנה לתיבול. באופן אידיאלי, לא צריך להיות מעט מאוד נוזל שנותר בסוף התהליך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שומר
יין לבן
שמן זית
תיבול
מים
מלח
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרית
סכין
מלקחיים
מחבת
6
הסר את השומר מן המחבת ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שומר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
השתמש במרגמה ועלי לטחון את האגוזים. לחלופין, קוצצים אותם בסכין גדולה. בקערה קטנה להקציף יחד את האגוזים עם מיץ לימון, קמצוץ של מלח ים, שמן אגוזי לוז וליקר תפוזים. טעם לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
שמן אגוזים
מיץ לימון
תיבול
מלח ים
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
סכין
מקציף
קערה
8
להעביר את השומר לקערת הגשה ולזרוק עם כמה פסטו אגוז.
מרכיבים שתצטרך
שומר
אגוזי מלך
פסטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את החלקים הכתומים ועלי ארוגולה עם 2 כפות פרוסות גבעול שומר וזורקים כדי להתמזג. טעם לתיבול.