קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פאנה קוטה

שוקולד פאנה קוטה
המתכון שוקולד Panna Cottas יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 199 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סוכר, יוגורט יווני דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), שוקולד אישי "Panna Cottas", ו תות-לימון Panna Cottas (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים ולתת לעמוד על 10 דקות יותר עבור ג ' לטין כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בסיר בינוני, להקציף נשאר 1 1/2 כוסות חלב, סוכר, שוקולד semisweet, וקקאו מעל חום בינוני גבוה עד מהביל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומקציפים בעדינות עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בואו מגניב 15 דקות.
6
בקערה גדולה, להקציף יוגורט עם וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים ומערבבים תערובת שוקולד דרך מסננת משובחת ליוגורט, ואז מערבבים יחד תערובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
שמן 8 ramekins (2/3 כוס גודל). מחלקים תערובת יוגורט בין ramekins. צ ' יל, מכוסה, עד סט, 4 1/2 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הפעל מרית מתכת קטנה בין cottas panna וצדדים של ramekins כדי לשחרר. לטבול ramekins 1 בכל פעם רק מתחת לשוליים במים חמים עד הקצוות של קינוח לרכך, 20 עד 30 שניות; להרים תחתית יבשה של ramekin. הפוך צלחת קטנה על כל אחד. החזק את הצלחת ואת ramekin יחד ולתת שייק מוצק לשחרר את panna קוטה, הקלת אותו בעדינות עם המרית במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
לפזר שבבי שוקולד על קינוחים אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד