שוקולד פאנה קוטה
המתכון שוקולד Panna Cottas יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 199 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סוכר, יוגורט יווני דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), שוקולד אישי "Panna Cottas", ו תות-לימון Panna Cottas (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים ולתת לעמוד על 10 דקות יותר עבור ג ' לטין כדי לרכך.
בסיר בינוני, להקציף נשאר 1 1/2 כוסות חלב, סוכר, שוקולד semisweet, וקקאו מעל חום בינוני גבוה עד מהביל, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומקציפים בעדינות עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה, להקציף יוגורט עם וניל עד חלקה.
יוצקים ומערבבים תערובת שוקולד דרך מסננת משובחת ליוגורט, ואז מערבבים יחד תערובות.
שמן 8 ramekins (2/3 כוס גודל). מחלקים תערובת יוגורט בין ramekins. צ ' יל, מכוסה, עד סט, 4 1/2 שעות ועד 2 ימים.
הפעל מרית מתכת קטנה בין cottas panna וצדדים של ramekins כדי לשחרר. לטבול ramekins 1 בכל פעם רק מתחת לשוליים במים חמים עד הקצוות של קינוח לרכך, 20 עד 30 שניות; להרים תחתית יבשה של ramekin. הפוך צלחת קטנה על כל אחד. החזק את הצלחת ואת ramekin יחד ולתת שייק מוצק לשחרר את panna קוטה, הקלת אותו בעדינות עם המרית במידת הצורך.
לפזר שבבי שוקולד על קינוחים אם אתה רוצה.