בור 1/4 זיתים כוס לקצוץ בסדר. קל למחוץ הנותרים זיתים 1/2 כוס עם צד של סכין גדול.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שוקי עגל לטפוח יבש בין מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות העליון והתחתון (לא בצד) של כל שוק בקמח, לדפוק את עודף. ב 12 אינץ ' מחבת כבדה חום 1 כף שמן וחמאה על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך וחולצות חומות ותחתיות של נקבים בקבוצות, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
העבר את השוקיים כפי שחום למחבת צלייה חסינת אש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שוק עגל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מחק מחבת והוסף שמן כפות שנותר.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מחממים שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשנים ומבשלים בצל, ערבוב, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים שום ואנשובי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים זיתים קצוצים, גרידה, צלפים, רוזמרין ויין ומרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים מרק זיתים מרוסקים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים תערובת מרק על שאנקים ולכסות בחוזקה עם נייר כסף. נקז צמות בתנור 2 שעות, או עד הבשר רך. שאנקס יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. מחממים שאנקס לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מעבירים את השוקיים בכפית מחוררת למגש אחר של מחבת צלייה או צלחת חסינת תנור עמוק, ושומרים על חום הגוף, מכוסים בתנור. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך כוס מדידה 1 ליטר ו ברזרבה מוצקים, להשליך גרידה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
תן לנוזל לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, מרפרף ומשליך שומן. (לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות נוזל. במידת הצורך, בסיר להרתיח נוזל עד שהוא מופחת.)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
הוסף מוצקים שמורים לנוזל ושופכים על שאנקס.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מגישים שאנקס מפוזר עם גרמולטה ומעוטר בגרגרי צלפים.
15
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפים
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)