שמרים ללא גלוטן-קרום פיצה מוגבהת
שמרים ללא גלוטן-העלה פיצה קרום נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני קרום. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 995 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 317 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמרים מיידיים, עמילן טפיוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת, פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, ו פיצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים הרטובים עם מזלג או מקציף קטן עד בשילוב.
יוצקים את החומרים הרטובים על יבש. באמצעות כף עץ, מערבבים לשלב עד הבצק יוצר. הבצק יהיה בצד היבש. זה נורמלי.
מפזרים בנדיבות את הדלפק שלך בקמח אורז לבן. להפוך את הבצק על הדלפק. ללוש את הבצק עד שהוא חלק. אם, לאחר לישה לרגע, הבצק עדיין יבש ואינו מחזיק יחד, להוסיף כף יותר מים.
מרכז את הבצק על פיסת נייר קלף 16 1/2 על 12 1/2 אינץ'. אבק את הבצק בנדיבות עם קמח אורז לבן.
מרדדים את הבצק עד שהוא מכסה את נייר הקלף.
הגדר תבנית אפייה מעוטרת קרוב מאוד לקרום מגולגל החוצה. לתפוס את הפינות של אחד הצדדים הארוכים של נייר הקלף ולהחליק את הקרום לתוך המחבת. תעשה את זה מהר.
מברשת קלה שמן זית על החלק העליון של הקרום עם מברשת מאפה. מכסים את הבצק לחלוטין בניילון נצמד. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות, או עד שהבצק קל ונפוח מעט.
למעלה ואופים לפי ההוראות. אם המתכון דורש צחצוח הקרום עם שמן זית, אתה יכול לדלג על שלב זה כי הקרום כבר מוברש עם שמן.