שעועית ירוקה עם בצל קרמל ושקדים
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו שעועית ירוקה עם שקדים קלויים ובצל מטוגן, שעועית ירוקה עם שקדים ובצל מטוגן, ו שעועית ירוקה עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מלא מחבת צדדית גדולה גבוהה עם קצת מים, הוספת מספיק כדי להיות רק ביישן של שפת המחבת על ידי כ 1 אינץ'.
מניחים על חום גבוה להעלות לרתיחה; להוסיף קמצוץ גדול של מלח שעועית ירוקה. לבשל במשך כ 5 דקות, השעועית עדיין צריך להיות פריך.
מסננים את השעועית ולאחר מכן להפעיל אותם מתחת למים קרים כדי לעצור אותם מבישול. שמור את השעועית בזמן שאתה מתחיל את הבצלים.
החזירו את המחבת שבישלתם את השעועית לחלק העליון של הטבח על אש בינונית.
מוסיפים את השקדים וטוסט ערבוב מדי פעם עד הזהב, על 3 עד 5 דקות.
הסר את השקדים מהמחבת והשמורה. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את החמאה ושמן זית וחום עד החמאה נמסה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד הבצל caramelize, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את הקורנית ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה המקוררת מבושל ושקדים, ומערבבים היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.