שקיעת החורף של ארתורו בפוזיטנו
שקיעה חורף בפוזיטנו של ארתורו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המשקאות שלך. מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 426 קלוריות. מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עוגיית שוקולד צ'יפס טרי, סירופ שוקולד חם, קצפת וטיה מריה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצות פוזיטנו, Buca Di Beppo Rigatoni Positano (Copycat) ושקיעה במדבר.
הוראות
חממו את פחית הקצפת שלכם על ידי טבילתה בסיר מלא במים בינוניים-חמים למשך שלוש עד חמש דקות. (המים צריכים לכסות לפחות חצי מהפחית.)
שלבו מאליבו, קרם דה קקאו וטיה מריה בכוס בסגנון מיושן. מערבבים בעדינות.
מוציאים פחית קצפת ממים חמים בינוניים ומעלים את תערובת המשקה עם הקצפת.
מגישים עם עוגיית שוקולד צ'יפס טרי אפויה בצד.