שרימפס וזית ריגטוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 369 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו אנשובי, זיתים, פתיתי פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שרימפס וזית ריגטוני , ריגטוני עם פסטו זית ירוק-שקדים וגבינת אסיאגו , וריגטוני עם שרימפס חריף .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים שום ובצל בשמן במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים שרימפס ויין; מבשלים 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Sauvion Sancerre. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-28 דולר.
סוביון סאנסרה
ה-Savion Sancerre נפתח לצבע צהוב חיוור עם הדגשות כסף בזכוכית. אקספרסיבי עם תווים פרחוניים ופירותיים (פירות אקזוטיים), מעט צמחי. רענן, עגול ובעל גוף מלא; הסיומת פירותית מאוד עם קצה צמחי בסיסי. שילוב עם סרטנים, לובסטר, סרטנים וגבינת עיזים.